Gammeldam børnehus
Bålpladsen
Der plukkes mælkebøtter
Maddag ved bålet
Sandkassen med solsejl
Legepladsen med rutsjebane og klatrevæg
Vi har haft en fantastisk tur til naturskolen hvor vi blev guidet rundt af Tobias. Vi oplevede SÅ mange spændende ting. Vi fandt frøer, skarnbasser, biller, svampe bl.a. så vi en giftig fluesvamp. Vi fandt en levende mus og en levende flagermus. Vi så Grævlingens huler -der var ca. 15. Vi fandt også en død drossel som vi lærte hvad spiste m.m. Vi rørte også ved en masse forskellige skind, så bla. forskellen på et vinter og et sommer skind til en hjort.
Fra store hoppedag fredag.
Velkommen til Gammeldam Børnehus

Med hjemmesiden får du mulighed for  at følge med i vores hverdag i Gammeldam Børnehus, en del af vores spændende aktiviteter og tiltag sammen med børnene.

Som forældre til et barn i børnehaven kan du endvidere logge på NemBarn, hvor du får beskeder fra og kan kommunikere med børnehaven.

Er du "ny" forælder, som står overfor den store udfordring at skulle vælge børnehave til dit barn, er du - ud over at gå på opdagelse på disse sider - altid meget velkommen til at kontakte os, eller at komme på besøg i Gammeldam Børnehus.

Vi lægger op til et åbent og dialog præget samarbejde, så skulle I have noget på hjerte, er I altid meget velkomne til at få en snak med en af os.

Vi glæder os til at møde jer.

Gammeldam Børnehus
Gammeldam 2
6430 Nordborg
8872 4330
aha0@sonderborg.dk

Gammeldam Børnehus
I Gammeldam Børnehus stræber vi efter at  børnene oplever en tryg og udfordrende hverdag - hver dag - , hvor hvert enkelt barn trives, har det sjovt og knytter venskaber.

Vi ønsker, at skabe udfordrende, spændende og lærende miljøer samt aktiviteter, som udfordrer børnene, åbner nye muligheder for læring og som stimulerer børnenes nysgerrighed samt lyst til at eksperimentere. Meget gerne med udgangspunkt i børnenes egne interesser og "optagetheder".