Kløverlykke Børnehus
 

Om Kløverlykke Børnehus

Kløverlykke Børnehus er en kommunal daginstitution fra 0-6 år.,Maj 2018 blev Kløverlykke Børnehus udvidet med en nyetableret vuggestueafdeling. Børnehaven er normeret til 32 børn og vuggestuen til 10 børn.

Kløverlykke Børnehus ligger i et villakvarter i Hørup by, ikke langt fra skov og strand. Lige uden for vores legeplads er der grønt område med en lille indhegnet sø.

Vi bestræber os på at have et aktivt udeliv på legepladsen og i lokalområdet.  Vi lægger vægt på, at miljøet er inspirerende og indbydende. Et godt miljø pirrer nysgerrigheden og giver energi og lyst til at lære.

Vores legeplads er kuperet og har bl.a. klatreområde, gynger, cykelbane, Bulderby med småhuse, indianerområde, sørøverområde, bålsted, sandkasse, rutsjebane og mulighed for at klatre i træer m.v..

Huset er indrettet med 3 stuer. Børnehavegrupperne hedder sommerfuglene og uglestuerne, og vuggestuen hedder mariehønerne. Huset er delvis stue- og funktionsopdelt med forskellige lege- og aktivitetsområder. Stueopdelingen er om formiddagen med aktivitet på den enkelte stue.